Over ons

Naam

De naam, R² Projects, is een acroniem. Het kwadraat, de 2, verwijst naar het aantal oprichters van de onderneming, de R is telkens de eerste letter van de achternamen van deze twee oprichters, namelijk Rens Jan en Rymenants Chris.

Historiek

R² Projects vindt zijn oorsprong in mei 2007, toen Jan Rens (vroegere Rens bvba) en Chris Rymenants (vroegere RVN construct) de handen in elkaar sloegen om dit bedrijf op te richten. Deze samenwerking leidde tot een ramen, deuren en verandaspecialist die er naar streeft een uitmuntende service te verstrekken op alle vlakken van hun activiteiten, gaande van het ontwerpen tot de plaatsing van hun producten bij de klant.

De eerste jaren was de productie van R² Projects, gevestigd in Malderen en de toonzaal daarentegen was gelegen te Buggenhout, maar door een toename van de activiteiten en de groeimogelijkheden die men zag, heeft men beslist om een grotere stap te zetten met R² Projects. Alle afdelingen en activiteiten, zowel de productie als de toonzaal als de administratie, te verplaatsen naar een nieuwe locatie waar alle activiteiten in één gebouw, van wel 2720 m², plaats vindt. Vanaf deze beslissing tot heden is uw partner in ramen, deuren en veranda's gevestigd in het Hoogveld te Dendermonde, door deze centrale ligging kan de klant genieten van een snelle levering van zijn producten.

Toonzaal

Onze toonzaal te Dendermonde staat open voor al wie meer wil weten over onze producten. U bent steeds welkom om onze design- en kwaliteitsvolle producten te bewonderen, voelen en appreciëren. We leiden u dan ook graag rond in onze toonzaal. Naast de meest recente en modieuze ramen en deuren, kan u ook steeds de tijdloze klassiekers vinden. Kleur, design, kwaliteit... komen helemaal tot hun recht in de toonzaal. Onze toonzaal zegt meer dan een beschrijving of een foto. Kom dus zeker eens langs.